KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef-YKS-LGS

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerini LGS'ye hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Deneme sınavları bütün hızıyla devam ediyor. 2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. dönemine ait deneme takvimi aşağıya sunulmuştur. Haftalık deneme hatırlatmalarını da buradan takip edebilirsiniz.

Mrt

Okulumuz PDR Servisince, 12. sınıflarımıza yönelik "Etkili ve Verimli Ders Çalışma Usulleri ve Motivasyona Yardımcı Etmenler" konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Sınıf rehber öğretmenlerimizce velilerimize, şimdiye kadar yaptığımız TYT-AYT deneme sınavlarının analizleriyle ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Anadolu İmam Hatip Liseleri'ne yönelik hazırlamış olduğu Üniversiteye Doğru Hedef 2024 Pojesi kapsamında okulumuzun Üniversite Hazırlık  Programı Yıllık Eylem Planı hazırlanmıştır.

Ekm

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.