KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuza ait 2. dönem 2. yazılı sınav tarihleri belirlenmiştir.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz deneme sınavları tüm hızıyla devam ediyor. Mayıs ayı itibarıyle hız kazanacak sınavlar için öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin 2. dönem 1. yazılılarına ilişkin sınav takvimi aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

8. Sınıf öğrenclerimizin LGS'ye hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz deneme sınavları devam ediyor. Son denememiz yarın 12 Mart Salı günü Saat 09.40'da okulumuzda gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

VELİ GÖRÜŞME GÜN SAATLERİ

May

ORTAOKUL KAYITLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA VE KAYIT FORMUNA İLGİLİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

OKULUMUZ AİLE BİRLİĞİ İBAN NO:TR 4300 0120 0944 6000 1600 0066

KARAMÜRSEL AKÇAKOCA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU

KARAMÜRSEL HALK BANKASI ŞUBESİ