VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi Bu işbirliğinin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel okulda ya da telefonla görüşme yapabilirsiniz.

26.09.2023 995

Eğitim ve öğretim yaşantısının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hem de diğer çocukların eğitim öğretim zamanından vakit çalınmaması için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz. Öğretmenlerimiz teneffüs aralarında ve öğle yemeği tatilinde veli görüşmesi yapmayacaklardır.

Veli görüşme saatlerimiz ders programı değişimlerinde tekrar hazırlandığından, görüşmeye gelmeden önce çizelgemizi mutlaka kontrol ediniz.ğretmen görüşme gün ve saatlerini aşağıdaki linki tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/41/05/764820/dosyalar/2023_09/26145247_VELI-GORUSME-GUN-SAATLERI.pdf