"Her Çocuk Önemlidir"

30.11.2023 171

Ekonomik yoksunluk içerisindeki Afrika'da yaşayan çocuklara dokunabilmek, hidayet kaynağı olan yüce kitabımız Kuran-ı Kerimi onlara ulaştırmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek, öğrencilerimiz açısından onlara yardımseverlik duygusu ve eylemini en uzaktaki akranlarına ulaşmasını sağlayarak “Dünyada her çocuk önemlidir” anlayışını aşılamak amacıyla, okulumuz öğretmenlerinden Okan Işık hocamızın liderliğinde, öğrencilerimiz ve velilerimizin çalışmalarıyla Afrika’nın Kamerun ülkesindeki çocuklara Kuran-ı Kerim hediye ettik.