GENÇ BİLAL' LER YARIŞTI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Genç Bilal'ler Ezanı Güzel Okuma" Yarışması"nın İl finali, 12 Ocak 2024 Cuma günü Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip lisesi Tatbikat camiinde gerçekleştirildi.

Yarışmaya İl Milli Eğitim müdürü Ömer AKMENŞEN, Başiskele Belediye Başkanı, Başiskele İlçe Müftüsü ve çok sayıda davetli katıldı. 16 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada katılımcılara yarışmacılar tarafından birbirinden farklı makamda ezan dinletisi gerçekleştirildi.

Yarışmada Üçüncülüğü Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Emre ATEŞ elde etmiştir. Öğrencimizi tebrik, başarılarının devamını dileriz.  Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan Anadolu İmam Hatip Lisesine göstermiş oldukları misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ederiz.

17.01.2024 303

17-01-202417-01-202417-01-2024